Werkwijze

Mr. Cremers maakt in een eerste oriënterend gesprek een inschatting van uw juridische positie en van de mogelijkheden om uw probleem aan te pakken.

Indien u er vervolgens voor kiest om uw belangen te laten behartigen door mevrouw Cremers, zal zij direct de noodzakelijke acties ondernemen. U ontvangt altijd een schriftelijke opdrachtbevestiging, met hierin de gemaakte afspraken over de zaak zelf en over de financiële kant ervan. 

Hoewel het kantoor zich voor u tot het uiterste inspant, kan het altijd zo zijn dat u ontevreden bent over een aspect van de dienstverlening. In dat geval zal mevrouw Cremers eerst samen met u gaan overleggen, met als doel een oplossing te vinden voor uw klacht. Lukt dat onverhoopt niet, dan kunt u uw bezwaren voorleggen aan de Klachtenfunctionaris. 

Dit is advocaat mevrouw Mr. Anne Marie Verhagen van Verhagen Advocatuur, Bosscheweg 107, 5282 WV te Boxtel, tel. nr: 06 23724227.

Mr. Verhagen is niet werkzaam is op hetzelfde kantoor als dat van mr. Cremers. Deze advocaat zal proberen tot een gezamenlijke oplossing te komen. Lukt dit echter niet, dan kunt u uw klacht voorleggen aan de de regionale deken van de Orde van Advocaten.
De Klachtenregeling van het kantoor kunt u hier raadplegen. 

 

Bij langdurige ziekte of overlijden van mevrouw Cremers of ingeval van andere calamiteiten treedt mr. Verhagen ook als waarneemster op voor haar.  

U wordt erop gewezen dat Advocatenkantoor Cremers geen derdengeldrekening beheert.

Op onze dienstverlening zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Mijn Diensten

Specialisme

Mevrouw Cremers biedt rechtsbijstand aan particulieren. Daarbij vindt zij het belangrijk om in een informele sfeer...

Lees verder

Werkwijze

Mr. Cremers maakt in een eerste oriënterend gesprek een inschatting van uw juridische positie en van de...

Lees verder

Contact

Het kantoor is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Er is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig...

Lees verder